“RAM-IT heeft mij heel veel goeds gebracht”

Sandra Hogenboom werkt sinds 2021 bij RAM-IT en is onlangs gestart in een nieuwe functie: HR Business Partner. Haar eerste functie was een hele andere: planner. Daarmee laat Sandra mooi zien dat je binnen RAM-IT alle mogelijkheden hebt om door te groeien. Sandra over hoe het allemaal zo gekomen is: “Voor mijn eerste functie als planner had RAM-IT míj gevonden. Ik was niet eens echt op zoek, maar toen ze mij benaderde, dacht ik ‘kom, ik ga langs voor een koffietje en dan zien we het wel’.

De afspraak verliep echter zo enthousiast dat Sandra de stap heeft gemaakt. “Ik had geen ervaring in de ICT, maar dat was ook geen probleem in mijn rol als planner. Ik leerde wel heel veel mensen kennen en dat vond ik prachtig. Toen ik vervolgens overstapte naar de functie van Programma-ondersteuner kwam dat heel goed van pas. Ik houd van dingen regelen binnen de organisatie, plannen, mensen ontzorgen, communiceren. De livegang van het programma werd echt een feestje!”

“Toen ik mij verder wilde ontwikkelen, bood HR mij loopbaancoaching aan en daarbij bleek de functie van HR Business Partner helemaal op mijn lijf geschreven te zijn. Ik word nu ingewerkt in deze functie, waarbij ik bijvoorbeeld al trainingen mag geven. Past helemaal bij mij! RAM-IT is van zinvol, innovatief en persoonlijk. De mens staat centraal bij RAM-IT. Elkaar helpen in je werk en zorgen dat je kan groeien. Dat is toch geweldig?”

“Ik ben heel blij dat ik bij RAM-IT deze kans heb gekregen, zonder HR-achtergrond. De kansen om hier door te groeien zijn groot, maar je moet er zelf natuurlijk ook voor gaan. Binnenkort start ik met de basisopleiding HRM. Hier heb ik ontzettend veel zin in, want ik ben nog lang niet uitgeleerd! Mijn advies aan iedereen: Spreek je uit. Laat van je horen en jij hoort van de organisatie. Dan krijg je geen mooie praatjes, maar een serieus gesprek over je loopbaan.”

“De werksfeer bij ons is heel ontspannen, je kunt gewoon jezelf zijn, in je kracht staan en flexibel werken. Wat ik ook heel belangrijk vind, is dat RAM-IT een maatschappelijke rol vervult voor de gezondheidszorg. Wij dragen als bedrijf, maar ook ieder voor zich, bij aan een betere zorg. Het doet er echt toe wat je hier doet. En ja, wat maakt RAM-IT dan nog bijzonderder voor mij? Ik heb hier de liefde van mijn leven ontmoet en begin dit jaar hebben wij een kindje gekregen. Prachtig toch?”

HR, Werken voor de zorg

Geef een reactie